2010-12-10 17:26:00• hírek • Szatmar.ro

A sereghajtónál vendégeskedik a VSK

Az utóbbi napok-hetek folyamatos esőzései nem csak azoknak okoztak kellemetlenséget, akik a szabadban voltak kénytelenek végezni munkájukat, hanem a Szatmárnémeti VSK csapatának is. Pedig hát tudjuk, hogy nem labdarúgó, hanem kosárlabda csapatról van szó. Ennek ellenére Dan Fleseriu tanítványai mindenképpen győzni szeretnének szombaton.

December 11.-én, déli 12.30 órakor a VSK női kosárlabda csapata a Nemzeti Liga alapszakaszának utolsó előtti fordulójában a Nagyvárad vendégeként lép pályára. Bár a mérkőzésnek nem sok (pontosabban semmi) tétje van, mégis kellemetlenül érintette a gárdát, hogy az elmúlt napokban nem tudtak normálisan edzeni. Mivel az Ady Endre utcai terem burkolatát éppen cserélik, így a csapat a Sportlíceum régi csarnokában készült a nagyváradi bajnokira. Márpedig utóbbi létesítmény folyamatosan beázott.

„A csapat két hete nem tud erőnléti tréningeket végezni, de Várad ellen így is nyerni kell, még akkor is, ha a fiatalok most több játéklehetőséget fognak kapni" - jegyezte meg Éles Péter menedzser. Ezt, mármint a győzelmet, azért is illene tető alá hoznia a már a rájátszásba bejutott VSK-nak, mert a Nagyvárad eddig egyetlen meccset nyert és ezzel sereghajtó az Észak-Nyugati csoportban.

Éles az elmúlt fordulóban a Sepsiszentgyörgy ellen 90:75 arányban megnyert meccsre kitérve elmondta, a háromszékieknek a bíráskodás elleni tiltakozó beadványát nem tárgyalta a szövetség, mivel nem fizették be a 400 lejes díjat, ugyanakkor a játékvezetők és a megfigyelő is „feljelentette" Veres Attila edzőt, amiért az szabálytalankodásra buzdította tanítványait. Ennek végül az lett a következménye, hogy a kipontozódások miatt a Sepsi BC a meccs végére két játékossal maradt a pályán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: